Isiflo Young Talents Days

For å lage de beste produktene trenger vi de beste menneskene og kulturen!

Som en del av Isiflo sin satsning på den nye generasjonen, arrangerte vi i siste uka av November den aller første «Isiflo Young Talents Days». Vi ville fly inn noen av de beste talentene fra hele Isiflo gruppen rundt i Europa, til Isiflo HQ i Raufoss (Norge). Her skulle deltagerne knytte sterkere forbindelser seg i mellom, men også diskutere deres opplevelse av Isiflo som arbeidsgiver, og deres ideer knyttet til ulike temaer for en enda bedre fremtid som Isiflo-ansatte.

3 DAGER I NORGE

Gjennomføringen av Isiflo Young Talents Days gikk over 3 dager i på Isiflo HQ i Norge. Dag 1 gikk med til å møtes, bli kjent og sosialisere. Noen av deltagerne kjente hverandre fra før, men alle knyttet nye bekjentskaper på tvers av Isiflo gruppen. Her fikk deltagerne kjenne på lagfølelse gjennom curling på Lillehammer Olympiske arena, etterfulgt av middag og overnatting på Lillehammer.

Teambuilding! Fra venstre: Anders Ulstad, Jonas Bossum, Jesper Holmgren, Tore Engebretsen, Michael Hartz, Koen Ijsseldijk, Espen Lundby, Mark Wissink, Rein Klijnsma, Joanne Jukkema, (Jennifer Metzger ikke tilstede under foto).

Dag 2 ble gjennomført på Isiflo HQ i Raufoss, her ble alle delt opp i grupper for workshops med temaer som «Isiflo visuell identitet» og «En utmerket arbeidsplass». Det ble lagt til rette for en mest mulig åpen diskusjon, hvor alle kunne komme med innspill på hvordan Isiflo fremstår i dag – og hvordan vi bør fremstå i fremtiden, både for kunder men også opp mot potensielle nye Isiflo-talenter.

Den største delen av denne dagen gikk med til å diskutere hvordan de unge talentene opplever hverdagen som ansatte i Isiflo i dag – og ikke minst, hvordan kan vi bli en enda bedre arbeidsplass? Deltagerne var engasjerte, og kom med utrolig mye verdifull feedback og konstruktiv kritikk vi kunne bruke til å utforme konkrete tiltak. Dag 3 ble brukt til oppsummering, samt utforming av konkrete tiltak som skal gjennomføres for å løfte oss ytterligere rundt dette temaet. Selv om vi ikke skal avsløre for mye av resultatene i denne artikkelen, så vi etter oppsummeringen at Isiflo allerede gjør mye riktig med tanke på å rekruttere og beholde nye talenter, men at vi har et potensiale. Dette potensiale skal vi fylle med ideer fra deltagerne. Det er nettopp det Isiflo Young Talents Days handler om, skal vi rekruttere og beholde unge talenter – må vi høre på de unge talentenes stemmer.

FREMTIDEN

Et oppfølgingsmøte er planlagt i juni 2024 hvor vi evaluerer tiltakene vi har implementert. Vi ser frem til å fortsette med Isiflo Young Talents Days i fremtiden, for å bli en enda bedre arbeidsplass og rekruttere de beste talentene.

Related articles