Isiflo med fokus på fremtiden

Ecovadis sølvmedalje til Isiflo AS!

EcoVadis er en av verdens mest pålitelige leverandører når det kommer til evalueringer av berdrifters bærekraft, samfunnsansvar og etiske holdninger. Ecovadis kobler den globale leverandørkjeden sammen, slik at vi kan dele informasjon.

Bransjeledere som Johnson & Johnson, Verizon, L'Oréal, Subway, Nestlé, Salesforce, Michelin og BASF er blant de mer enn 85 000 virksomhetene på EcoVadis-nettverket, og jobber med å vurdere, samarbeide og forbedre bærekrafts-ytelsen for å beskytte deres merkevarer, fremme åpenhet og innovasjon, og akselerere veksten.

EcoVadis vurderer bedriftene innenfor ulike kategorier, inkludert miljø, arbeidstakerrettigheter, samfunnsansvar, menneskerettigheter, etikk og leverandørkjede.

Et steg i riktig retning

I 2023 ble Isiflo AS tildelt bronsemedalje av Ecovadis, og at vi i år går fra bronse- til sølvmedalje i bærekraftvurdering hos de er en indikasjon på at vi har forbedret vår bærekraftpraktisering og at vi har blitt anerkjent for vårt engasjement for bærekraftig drift.

Trond Brønstad, HSE & Sustainability Manager hos Isiflo, understreker viktigheten av å innlemme bærekraft, samfunnsansvar og ESG i selskapets praksis. Dette handler om å ta ansvar for miljømessige og samfunnsmessige påvirkninger fra virksomheten, samt sikre god styring og etisk praksis. Ved å inkludere ESG-faktorer i forretningsstrategien, kan vi bedre identifisere og håndtere risikoer knyttet til klimaendringer, arbeidstaker- og menneskerettigheter, etikk og samsvare med lover og regler. Dette styrker ikke bare selskapets omdømme, men vil også bidra til bærekraftig vekst og langsiktig suksess.

Trond Brønstad, HSE & Sustainability Manager hos Isiflo.

Å gå opp i rangeringen hos EcoVadis fra bronse til sølvmedalje er positivt av flere grunner, da det viser at vi tar bærekraft på alvor og at vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss. Det vil tiltrekke seg kunder og forretningspartnere som verdsetter bærekraftig praksis, samt føre til kostnadsbesparelser og effektivisering gjennom bedre ressursstyring og risikoreduksjon. Vi skal jobbe sammen for å bli litt bedre hver dag!

«Vi skal jobbe sammen for å bli litt bedre hver dag!»

- Trond Brønstad, HSE & Sustainability Manager hos Isiflo

Samlet sett er å forbedre EcoVadis-rangeringen en langsiktig investering i bærekraftig vekst og suksess for virksomheten. Som sølvmedaljekandidat er vi blant de topp 15% beste i vår bransje, noe som absolutt er akseptabelt, men vi vil fortsette å jobbe for å forbedre oss ytterligere. Målet er å få GULL!

Related articles