Bedriften
ISIFLO AS er et heleid datterselskap av den nederlandske industrigruppen Aalberts Industries NV. 

Bedriftens hovedprodukt er ISIFLO Messingkoblinger for sammenføyning av rør innen vann- og gassforsyning. ISIFLO AS eier brandet "ISIFLO", som er en av de sterkeste merkene innenfor Europas vann-, avløps- og gassdistribusjonsnett.

ISIFLO er markedsleder innen sitt segment i Skandinavia, Tyskland og Frankrike. Bedriften har egne datterselskaper i Tyskland, Frankrike, Sverige og Spania. RWG gruppen har 146 ansatte og en konsolidert omsetning på ca 425 MNOK.

Aalberts Industries har en omsetning på ca. 19 mrd norske kroner med ca. 145000 ansatte fordelt på mer enn 200 lokasjoner worldwide.

Våre produkter er ISIFLO Sprint, ISFILO messingkoblinger, ISIFLO Bakkekraner, ISIFLO Varerør, ISIFLO Gateboks, ISIFLO Gjengefittings, ISIFLO Anboringssystem, ISIFLO Duktilgods, ISIFLO Problemløsere og ISIFLEX, samt salg- og markedsføring av Tectite, Broen, Henco og VSH sine handelsprodukter.
Egen utviklingsavdeling, sterk markedsavdeling, god materialkompetanse og tilgang til omfattende testing gjør at Raufoss Water & Gas AS er din beste medspiller!

Det er også av stor interesse for oss å kunne informere om våre nye tilskudd på Isiflo stammen;
Isiflo Sprint og Isiflo Flexi Adapter.

Disse produktgruppene representerer vår nye og store satsing på koblingsprodukter i kompositt materiale.
Etter mange års utvikling av komposittmateriale, konsepter, prosesser og ikke minst produktene er vi nå klare for markedet. Utviklingsarbeidet har vært gjennomført i nært samarbeid mellom vår egen utviklingsavdeling og med eksperter fra råvareprodusent, institutter, nasjonale som internasjonale til lokale produsenter av plastprodukter. Disse produktgruppene er testet og kvalifisert etter alle normer og standarder som også er gjeldende for våre ISIFLO messingkoblinger. Gjennom dette vil dere som kunder sikres et kvalitetsprodukt tilpasset fremtidens behov.

Konsept
ISIFLO AS skal skape verdier gjennom utvikling og leveranser av miljøvennlige produkter med høy kvalitet til kundens krav innenfor vann-, avløps- og gassdistribusjonsnett.

Kvalitet & miljø
ISIFLO AS innehar ISO 14001:2004 og ISO 9001 : 2000.

Kompetanse
Vår salgs- og markedsavdeling skal sammen med vår utviklingsavdeling gi deg størst mulig støtte i tekniske spørsmål omkring våre produkter og salgsbetingelser.

Dokumentasjon
Ytterlige informasjon om ISIFLO AS finner du i våre produktbrosjyrer og på www.isiflo.com.

Utvikling
Egen utviklingsavdeling, materialkompetanse og omfattende testing er en del av tilbudet til våre kunder og samarbeidspartnere.

Produksjon
ISIFLO AS eier brandet ”ISIFLO” - som er en av de sterkeste merkene innenfor Europas vann-, avløps- og gassdistribusjonsnett. Produktene blir produsert i vår nye fabrikk i Raufoss Industripark.

Materialer
Isiflo blir kun produsert i CW625N (smikvalitet avsinkningbestandig - RA 455 messinglegering) som er vår egen avsinkningsbestandige legering!

Internasjonal partner
I 2004 ble ISIFLO AS et heleid datterselskap av den nederlandske industrigruppen Aalberts Industries NV. Dette styrket Isiflo sin posisjon i Skandinavia og resten av Europa.

Rating
AAA rating for ISIFLO AS.